fbpx

A sikeres tanév a mentális egészséggel kezdődik

A tanévkezdés minden család életében újabb és újabb meglepetéseket tartogat. A kinőtt tornacipőtől kezdve a tanárváltáson keresztül az égig szökő füzet árakig, mindig érhet minket meglepetés, amire nem tudunk felkészülni. Az egész család rugalmassága edződik ebben az időszakban, s amire az iskolaszer és tornafelszerelés vásárlás közepette el is felejtünk készülni, az pont a sikeres tanév egyik alapköve. Hiszen hosszútávon a mentális egészség határozza meg a küzdőképességünket, sikereinket és az egész évet.

Miközben az egész család együtt készül a kezdésre, a pszichés ellenállóképességünk és mentális teljesítőképességünk is tudatos támogatásra szorul a tanév kihívásainak leküzdéséhez. Az agyunk és idegrendszerünk támogatásához hozzátartozik a megfelelő minőségű alvás és életmód, az étkezés, a sport is. Természetesen egy kis extra erősítés ilyenkor is fontos, ezért kifejezetten lényeges a halolaj fogyasztása ebben az időszakban.

Az AHS halolaj segítségével jobb teljesítményt érhetnek el a diákok az iskolában és az edzéseken is.

Mivel járul hozzá a halolaj a mentális egyensúlyunk megtartásához?

Az immunrendszert erősítő, gyulladáscsökkentő és az idegsejteket támogató hatásaival segít megküzdeni a mindennapok nehézségeivel. A szorongást csökkenti és az enyhe memória panaszokra is hatékony segítséget nyújthat.

Az iskolapad mellett a sportolásban is támogat! Hiszen az idegrendszer karbantartása a sportteljesítményünket fokozza. A rendszeres sportolás pedig az idegrendszerünkre gyakorol pozitív hatást. Ezt az önerősítő kört remekül támogatja a rendszeres Omega-3 zsírsav fogyasztás. A halolaj emellett a szív- és érrendszerünket is védelmezi, s a rendszeres testmozgással együtt igazán érezteti egészségmegőrző hatását.

Emellett egy holland fiatalok körében végzett kutatásból arra következtethetünk, hogy a szervezetünk Omega-3 zsírsav aránya befolyásolja a mentális teljesítményünket. A magasabb Omega-3 zsírsav szinttel rendelkező diákok ugyanis figyelemre méltóan jobban teljesítettek a figyelmet, memóriát vizsgáló feladatokban társaiknál. Egy-egy nehéz matematika dolgozathoz egy kis erősítés a memória és a figyelem terén nagyon jól jön az egész tanév során.

Ne csak iskolatáskából, iskolaszerekből keressük a legjobb minőséget, hanem halolajból is!

Érdemes olyan halolajat választani, ami egyrészt megfelelő minőségű omega-3 zsírsavakat tartalmaz, így érhetünk el maximális hatást. Emellett persze a gyermekek igényeinek is fontos kedvezni a hosszantartó folyamat során, ezért jó tudni, hogy az AHS halolajnak<<<<<< egyrészt nincs bűzös halszaga, másrészt egy pohár teába, reggeli gyümölcslébe csepegtetve szívesen fogyasztják a gyerekek, s eközben egy olyan védőfaktort csempészünk így az életükbe, mely hosszútávú segítséget jelent a legkülönfélébb akadályok leküzdésében.

Az iskolakezdés bár stresszes időszak gyerekeknek és szülőknek is egyaránt, a helyes döntéseinkkel egy gyümölcsöző tanévet alapozhatunk meg. Miközben a gyerekek egészségét és sikerét is szem előtt tartjuk, fontos magunkra is időt szentelni és magunknak is kedvezni a halolajjal. Az eddig felsoroltak mellett az AHS halolaj másik nagy előnye, hogy könnyen adagolható. Mivel folyékony, egyszerűen előkészíthetjük a felnőttek és gyerekek adagját is, akár a reggeli joghurtba, esetleg pár korty narancslébe keverve gyors védőfaktort teremthetünk az egész család számára.

Link a cikkben említett kutatáshoz:

https://www.mdpi.com/2072-6643/8/1/13/htm

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

Elfogadsz egy kihívást?

A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?

Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!

2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!

Forrás

További bejegyzések

Gyógynövények, hatóanyagok

C-vitamin vizsgálatok új megvilágításban

Egy új kutatás alátámasztja, hogy a C-vitamin nagy mennyiségű bevitele képes jelentősen csökkenteni a megfázás lezajlásának időtartamát. A Helsinki Egyetem (University of Helsinki) kutatói már

Tovább »
Gyógynövények, hatóanyagok

Torma: ismerd meg a gyógyhatásait!

A tormagyökérnek annyira keserű az íze, hogy könnyeket csal az ember szemébe. Ez az oka annak, hogy a hagyományos zsidó húsvéti vacsora ételei között szerepel,

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!