fbpx

Karácsonyi ajándék

Amennyiben inkább videó szeretnéd megnézni, hogy miről is szól a cikk, görgess le a legaljára – ott megtalálod Árvai Péter összefoglalóját a tartalomról. 🙂

Az Integratív Medicina tudástárában megvan minden tudás ahhoz, hogy szellemi-lelki és testi szinten is megőrizhesd vagy helyreállíthasd az egészséged. A Debreceni Orvosi Egyetem speciálkollégiumi oktatásából kiinduló program egyedülálló tudás, nem csak hazánkban hanem világszinten is. Amerikában mikor Dr. Ládi Szabolcs bemutatta az Arizonai Egyetemen, több 100 orvos és az egyetem vezetése is állva tapsolta meg kezdeményezésünket.

Azt kell mondjam, hogy ezt a tudást minden egyetem megirigyelhetné. Sőt, azért van szükség erre a tudásra, mert mindezt még nem tanítják az egyetemeken, így sajnos a legtöbb orvos sem elég tájékozott ezen a területen. Nem tudnak segíteni a megelőzésben, csak a tünetek kezelésében. 

 

Mit is tartalmaz az ajándékod?

Főbb témakörök:
Egészségmegőrzés, táplálkozás, meditáció, párkapcsolati kérdések, immunerősítés, homeopátia, gyógynövények, szájhigéné, szív-érrendszeri betegségek, fogyókúra, metabolikus szindróma, stressz, vitaminok, táplálékkiegészítők, biohacking, intimtorna, emésztés, mikrobiom, omega3,  genetika, 

 

Most 150 + órányi előadást – több mint 70+ előadótól 

 

Néhány ismertebb név az előadóink közül: 

Nemzetközi előadók:
Prof. Dr. Paul Clayton, Prof. Dr. Ashmita Wale, Dr. Richard Stead, Prof. Shigeru Uemura, 

 

Orvosaink:
Dr. Guseo András, Dr. Darnói Tibor, Dr. Varga Imre, Dr. Ládi Szabolcs, Dr. Tamasi józsef,
Dr. Kulin Sándor, Dr. Babulka Péter, Dr. Kódori Judit, Dr. Szabó Beáta, Dr. Futó Gábor

Dr. Hermann Gábor, Dr. Molnár Mariann, Dr. Juhász János, Dr. Erdőfi Szabó Attila, Somlyai Gábor phd. Bartha Ákos Phd.

Szakértőink: 

Kriston Andrea, Varga Tibor, Bedő Imre, Bóday Ádám, Szántai Zsolt, Szántai -Csonka Enikő, Klettner Anikó, Várady Zsolt, Balázs Iván, Karai Gábor. 

 

Ráadásul ez a tudástár heti szinten bővül! Újabb és újabb orvosok, szakértők érkeznek azért hogy tudásukat, tapasztalataikat megosszák veled! Hétről hétre követheted ezeket az adásokat a facebook oldalunkon. 

 

Nos, ez az ajándékcsomag a tiéd! 

 

Azonban szeretnék cserébe kérni valamit, de ezt is érted és a családod egészségéért, biztonságáért kérem. 

 

Szeretném ha csatlakoznál ahhoz a közösséghez, aki felelősen gondolkodik és bárkát épít, egy alternatív megoldást arra, hogy a világban bármi is történjék legyen egy biztonságos védőháló, egy szervezett rendszer, ami megadja mindenkinek a támogatást ahhoz, hogy túlvészelhessük a nehéz időszakot, ami ránk vár a közeljövőben. 

 

Azt nem tudom, hogy te hogyan gondolkodsz az oltásokról, maszkviselésről, egészségügyi ellátásról, a boltokban kapható egészségünkre káros élelmiszerekről, a tudatos táplálkozásról, a gyógynövényekről, gyógyteákról, gondolkodásmódról, meditációról, szellemi-lelki fejlődésről, vitaminokról, táplálékkiegészítőkről, hazai termesztésű bio élelmiszerekről, egészséges alapanyagokból készített ételekről, magánorvosi ellátásról. 

 

Azt viszont én tudom, hogy mindezek nélkül esélyem sincs a kiegyensúlyozott boldog életre. Esélytelen, hogy bírjuk a stresszt, a kihívásokat. Az is kilátástalan, hogy mindezt magamtól meg tudnám teremteni a családomnak

 

A Health Card a józan ész diktálta jövő digitális zászlaja. Hívás azok számára akik hisznek abban, hogy nem kell áldozatául esni, sem a politikai, sem a gazdasági, sem az egészségügyi viharok okozta kríziseknek, válságoknak.

Hívás azoknak akik tudják, hogy összefogás nélkül áldozattá válunk. 

Azoknak akik hisznek abban, hogy van kegyelem, van gondviselés, és van ezek általi segítség azok számára akik nem csak ülnek ölbe tett kézzel, másokat hibáztatva, hanem képesek tenni is önmagukért, családjukért, a közösségért

 

A Health Card olyan orvosok, szakértők és emberek közössége akik a fentebb felsorolt dolgokra megteremtik a megoldásokat. Lépésről, lépésre felépítik a bárkát, mely biztonságot jelent számunkra, ha a társadalom Titanic-ja süllyedni kezd. 

 

Lehet túlzónak érzed ezeket a sorokat. Nem, nem félelmet szeretnék benned kelteni, sokkal inkább reményt, hogy mindaz amit tudatalatt te is pontosan tudsz, hogy ez az élet így nem fenntartható sokáig, és drámához vezet ELKERÜLHETŐ.

 

De csak együtt. Csak közösen. Csak összefogva. Veled.

Arra kérlek, a saját jól felfogott érdekedben: Csatlakozz a Health Card közösségéhez

Építsük együtt a bárkát ami biztonságot jelenthet számunkra. 

 

Mindaz amit építünk akkor is érték, ha a világban nem történik nagyobb baj. Hiszen sok dolog amit a Health Card kínál már ma is szükséges és sokunk életének a része.
Viszont ha bekövetkezik a világdráma, dőlnek a dominók akkor ez lesz az egyetlen esélyünk… Mindenkinek szól a hívás, de nem akárkinek. 

 

Dönts bölcsen önmagad és családod biztonságáról. 

Ha elfogadod a meghívást és csatlakozol a Health Card közösségéhez 12.20-ig. 

Az Integratív Medicina tudástárához ingyenesen kapsz hozzáférést fél évig ajándékba!

EZÜSTARANYPLATINA előfizetés esetén is, bármelyiket választhatod!

Tudom, hogy ez egy anyagias világ, ezért szigorúan zárójelben jegyzem meg: (Az ajándék értéke: 22.000 + Áfa.) 

Szavazz a biztonságra, higgy a közösségben, tarts velünk!

> https://healthcard.life

 

Az ígért videó:

További bejegyzések

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!