fbpx

Önfejlesztés: Hogyan hackeld meg a tudatosságod és az elméd?

Önfejlesztés és a minőségibb élet

Bárhol is tartsunk életünkben minden kétséget kizáróan el tudunk képzelni egy a jelenleginél magasabb szintet, jobb életminőséget. Önfejlesztés?

Pillanatnyi helyzetünk, karrierünk, kapcsolataink, pénzügyeink, sikereink, kudarcaink, boldogságunk és nem kevésbé egészségünk mögött is ugyanaz a három kérdés húzódik meg. Mi akadályoz abban, hogy a legjobb formánkat hozzuk mindig? Mi tartja kontroll alatt az életminőségünket?

Miért tesszük azt, amit éppen teszünk?

Attila előadásán választ kapunk mindezen kérdésekre és lehetőségünk nyílik kicsivel mélyebbre nézni önmagunkban. Mindazt az értéket, amit a nap során megismerünk, ezen az előadáson be is építhetjük majd a mindennapjainkba. Motivációs beszéd helyett, olyan group coaching gyakorlatban is részünk lesz, amire egy életen át örömmel fogunk visszaemlékezni.

Gilányi Attila, mentálhigiénés szakember, coach, közgazdász, a boldogság és az érzelmek meghekkelésének megszállottja.

Több mint 20 éve foglalkoztatja az önfejlesztés, de minden író és előadó munkásságára kritikus szemmel tekint. Arra kíváncsi, hogy valóban az olvasó vagy résztvevő segítése, vagy csupán a üzleti érdek vezérli az adott előadót.

Megszállottsága és szkepticizmusa együtt vezették el oda, hogy a világ talán leghíresebb előadójának, Tony Robbinsnak pszichológiai elméletét elsőként illesztette akadémiai keretek közé, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné képzésén.

Ezt az üzenetet kapta a Robbins Researchtől, miután elolvasták a diplomamunkáját: “..Really have to honor you for this Outstanding Job Well Done! Tony asks please use it to train other Coaches and keep transforming lives..”
Ketofest és biohacking konferencia

Elfogadsz egy kihívást?

A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?

Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!

2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!

További bejegyzések

Táplálkozás

Az élelmiszerreklámok trükkjei

Az olyan élelmiszerreklámok szlogenjei, amelyek azt ígérik, hogy az adott élelmiszer – noha saját cukortartalma alacsony – cukor hozzáadása nélkül is édesebb, alapjában véve becsapják

Tovább »

További előadások

A férfiszív útja

A férfiakat gyakran illeti kritika, hogy elveszett az erejük, és nem jól élik meg szerepeiket. A társadalom elvárásai olyan terhet raknak rájuk, aminek megfelelni ma

Tovább »

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!