fbpx

Sétálj Velünk!

Az Integratív Medicina küldetésének érzi, hogy a hasonló gondolkodású, egészségtudatos emberek számára teret teremtsen a találkozásra. Napjainkban jelentősen megritkultak az olyan lehetőségeink, ahol hasonló érdeklődési körű emberekkel találkozhatnánk, ismerkedhetnénk, egymás által inspirálódhatnánk. 

 

Tudjuk, hogy nem megy egyik napról a másikra, hogy egymástól messze élő, látszólag idegenekkel összhangot teremtsünk, és a pandémia is csak még jobban beszűkítette a lehetőségeinket, így egy egyszerű ötlettel álltunk elő: Sétálj Velünk!

Az első ilyen közösségi kezdeményezésünk, és egyben az önkénteseink első szervezése az országos séta volt. A saját lakóhelyéhez közel a szervezők megálmodtak egy szép séta útvopnalat melyekre lehetett jelentkezni, így a közös séta alkalmával szép helyeken járva élvezhették egymás társaságát séta közben.

Az online lehetőségeket kihasználva egy Zoom link biztosította, hogy a különböző helyek kapcsolódhassanak egymással is ha szeretnének, és megmutathassunk mindenkinek a számunkra kedves látnivalókat.

Szeretnék a következő képsorokkal bemutatni azon helyszíneket, ahol együtt sétálhattunk!
Bízva abban, hogy a következőre már te is velünk tartasz! 

 

[supsystic-gallery id=1]

 

 

További bejegyzések

Gyógynövények, hatóanyagok

Fűszerpaprika gyógyhatása

Fűszerpaprika (Capsicum annuum) Gyógyhatása A fűszerpaprika jótékony hatást gyakorol gyomorproblémák esetén, mert serkenti az emésztést és fokozza a nyál és a gyomornedvek elválasztását. Fogyasztását éppen

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!