fbpx

Sétálj Velünk!

Az Integratív Medicina küldetésének érzi, hogy a hasonló gondolkodású, egészségtudatos emberek számára teret teremtsen a találkozásra. Napjainkban jelentősen megritkultak az olyan lehetőségeink, ahol hasonló érdeklődési körű emberekkel találkozhatnánk, ismerkedhetnénk, egymás által inspirálódhatnánk. 

 

Tudjuk, hogy nem megy egyik napról a másikra, hogy egymástól messze élő, látszólag idegenekkel összhangot teremtsünk, és a pandémia is csak még jobban beszűkítette a lehetőségeinket, így egy egyszerű ötlettel álltunk elő: Sétálj Velünk!

Az első ilyen közösségi kezdeményezésünk, és egyben az önkénteseink első szervezése az országos séta volt. A saját lakóhelyéhez közel a szervezők megálmodtak egy szép séta útvopnalat melyekre lehetett jelentkezni, így a közös séta alkalmával szép helyeken járva élvezhették egymás társaságát séta közben.

Az online lehetőségeket kihasználva egy Zoom link biztosította, hogy a különböző helyek kapcsolódhassanak egymással is ha szeretnének, és megmutathassunk mindenkinek a számunkra kedves látnivalókat.

Szeretnék a következő képsorokkal bemutatni azon helyszíneket, ahol együtt sétálhattunk!
Bízva abban, hogy a következőre már te is velünk tartasz! 

 

[supsystic-gallery id=1]

 

 

További bejegyzések

Gyógynövények, hatóanyagok

A himalája só használatának 4 előnye

Sóterápia évtizedek óta létezik A Himalája só alternatívái. Az emberek sóbarlangokba és sóbányákba gyűlnek össze, hogy belélegezzék a tisztított levegőt és kúrálják sok betegségüket. Azonban

Tovább »

További előadások

Dr. Darnói Tibor-Test – Lélek – Szellem

“Ismereteimnek köszönhetően megadatott, hogy ugyanazt a problémát több oldalról közelítve értelmezhessem. Egybefonódva ötvöződik a klasszikus orvoslás a komplementer medicinával, a fizikai test kezelése a lelki-szellemi

Tovább »

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!