Barion Pixel Sétálj Velünk! — Integratív-Medicina

Sétálj Velünk!

Az Integratív Medicina küldetésének érzi, hogy a hasonló gondolkodású, egészségtudatos emberek számára teret teremtsen a találkozásra. Napjainkban jelentősen megritkultak az olyan lehetőségeink, ahol hasonló érdeklődési körű emberekkel találkozhatnánk, ismerkedhetnénk, egymás által inspirálódhatnánk. 

 

Tudjuk, hogy nem megy egyik napról a másikra, hogy egymástól messze élő, látszólag idegenekkel összhangot teremtsünk, és a pandémia is csak még jobban beszűkítette a lehetőségeinket, így egy egyszerű ötlettel álltunk elő: Sétálj Velünk!

Az első ilyen közösségi kezdeményezésünk, és egyben az önkénteseink első szervezése az országos séta volt. A saját lakóhelyéhez közel a szervezők megálmodtak egy szép séta útvopnalat melyekre lehetett jelentkezni, így a közös séta alkalmával szép helyeken járva élvezhették egymás társaságát séta közben.

Az online lehetőségeket kihasználva egy Zoom link biztosította, hogy a különböző helyek kapcsolódhassanak egymással is ha szeretnének, és megmutathassunk mindenkinek a számunkra kedves látnivalókat.

Szeretnék a következő képsorokkal bemutatni azon helyszíneket, ahol együtt sétálhattunk!
Bízva abban, hogy a következőre már te is velünk tartasz! 

 

[supsystic-gallery id=1]

 

 

További bejegyzések

Szemléletmód

A gondolat

Mi a gondolat? A Wikipédia szerint: A gondolat az adott külső benyomások és ezekből lecsapódó képzetek után önálló működése az agynak vagy észnek. A gondolat

Tovább »
Gyógynövények, hatóanyagok

Méregtelenítés gyógynövényekkel!

A húsvét előtti időszak a böjtölésről és a megújulásról szól. Ilyenkor nemcsak a természet, hanem szervezetünk is felfrissülés után vágyakozik. Hívjuk segítségül a gyógynövények erejét!

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!