fbpx

Megszüntethető az Allergia?

Magyarországon a „népbetegségek” egyike az allergia. Nem meglepő, hiszen az emberek, nemcsak a környezetükben jelenlévő természetes anyagokra allergiásak, hanem embertársaikra és „saját magukra” is. Nagyon széles körben előfordulhat a gyermekektől egészen az időskorú emberekig. Számtalan megjelenési formájával találkozhatunk. /Kutyaszőr, macskaszőr, légúti, pollen, táplálkozással kapcsolatos tehéntej, lisztérzékenység, fémek, vegyszerek stb…/

Sokan még mindig tanácstalanok, hogy mi tévők legyenek, hova forduljanak, hogy enyhítsenek panaszaikon. Sokszor legegyszerűbb döntésük az, ha bevesznek egy tablettát, ami, tudjuk, csak időlegesen enyhíti a tüneteket, de az okát nem szünteti meg.

Pár sorban szeretném kifejteni, hogy melyek azok a lelki tényezők amik miatt kialakul az allergia. Különböző módszerek segítségével véglegesen, megszüntethetők ezek közül csak párat említenék mint pl: Kineziológia, AFT/Erőtér technika, Elmeakupunktúra, Thetahealing.

Lelki háttere: elfogadás, befogadás hiánya, mértéktelenség, kötelezettség hiánya, elnyomottság érzése, életcélok elérése miatti szorongás, régi érzelmi minták elfojtása, megbocsátás hiánya, elkülönülés, ellenségeskedés, szembenállás önmagával a környezetével és az élettel, elfojtott merevség, túlzott pszichotikus szorongás, tudatalatti dacosság, képtelenség érzése a feladatokra, kötelesség miatti félelem, bűntudat, szégyen érzés, túlérzékenység, agresszió, védekezés, önbecsülés hiánya, élettől való félelem…

Karmikus ( veleszületett) okai: jelen életbeli érzelmi karma teher, karmikus ellenállás, anyától hozott kiegyenlítetlen tulajdonságok, apától öröklött önmarcangolás, karmikus szkeptikusság….

Az allergiás ember az élettől fél, úgy érzi képtelen megfelelni embertársainak. Mindent elutasít, nem mer szembenézni semmivel amit csak az élet kínál neki. Személyisége bizonyos részét is elutasítja.

Az allergia felismerése

Tudatosítsuk saját lehetőségeinket és éljünk velük összhangban.
Felgyülemlett haragot, agressziót összpontosítsuk az arra, érdemes célokra.
Vívjuk meg a „harcot” saját vágyaink érdekében.
Váljunk a szeretet, szerelem templomává.
Fogadjuk el az agressziót az élet egyik alapvető elemeként.
Tanuljuk meg tisztelni azt, tudatosítsuk saját lehetőségeinket és
éljünk velük összhangban.

Megerősítések

 • Tudom, milyen érzés egészségesnek és erősnek lenni.
 • Tudom, milyen érzés tanújává válni annak, hogy az allergia eltűnik.
 • Tudom, milyen érzés az allergiától való félelem nélkül élni.
 • Tudom, milyen érzés elfogadni és befogadni, a külső segítséget.
 • Tudom, milyen érzés úgy élni, hogy viselem a felelősséget minden tettemért.
 • Tudom, milyen érzés, karmikusan szülőktől hozott csomag nélkül élni.
 • Tudom, milyen érzés tiszta orral, szemmel létezni, és könnyedén levegőt venni, minden lehetséges és biztonságos számomra.
 • Tudom, hogyan lehetek saját gondolataim, érzelmeim megfontolt és higgadt őrzői.
 • Tudom, milyen érzés úgy élni, hogy életem minden lélegzetvételét élvezem és mindez számomra lehetséges és biztonságos.
 • Tudom, milyen érzés a nélkül élni, hogy mindenkivel mindenen marakodnék.
 • Tudom, milyen érzés nyugodtnak és erősnek lenni, bármilyen szituációról is legyen szó.
 • Tudom, milyen érzés megbántódás, és harag nélkül élni.
 • Tudom, hogy mit jelent szabadon és boldogan belélegezni az életet.

Czicze Beatrix, BodyWakes Lélekmentor – Bodywakes.hu

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

ZOONO - A fertőtlenítés új technológiája

További bejegyzések

Táplálékkiegészítők

Rostok, de minek?

Szerencsére sok növényalapú étel (mint az alma, zab, spárga és banán) kiváló prebiotikum-források, de egy speciális prebiotikum – az akácia rost – mindegyik felett álló,

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!