HealthPass Corporate HEALTH & MIKROBIOM KONFERENCIA
Új időpont: 2020.09.28-29.
Az eddigi év minden tekintetben rendkívülinek számít, hiszen olyan kihívásokkal kellet magán- és vállalati szempontokból is szembenéznünk, amikre még nemigen akadtak példák (ezáltal kidolgozott, bevált stratégiák sem). Ezért kerül megrendezésre a Healthpass Corporate Health & Mikrobiom konferencia.
Magánemberként, döntéshozóként, cégvezetőként, közösségként sajnos mindennapi feladatunkká vált az esetleges újabb járványhelyzetre való felkészülés.
- Hogyan tudunk felkészülni egyénként és közösségként?
Ismerjük fel a lehetséges kockázati tényezőket és gyűjtsünk széles körben információkat az egészségről, az egészségmegőrzésről! - Mennyire erős cégének az immunrendszere?
A munkavállalók, szellemi – lelki – testi egészségi az állapota megegyezik a vállalat egészségi állapotával. Hogyan lehet ezt megerősíteni - Mit tehetünk cégvezetőként, döntéshozóként?
Mire figyeljünk az elkövetkező időszakban? Hogyan csinálják mások? Milyen jógyakorlatok vannak - MICROBIOM – Szövetséges vagy ellenség?
Hogyan hat a bélflóránk a gondolkodásmódunkra, stressztűrőképességünkre, teljesítőképességünkre?
Az első nap fókuszában a társadalmi, vállalati egészség, vállalati jógyakorlatok és a járványhelyzetben alkalmazható üzleti megoldások állnak.
A második nap a bennünk élő mikrobáké, akik a legádázabb ellenségeink, vagy a legerősebb szövetségeseink lehetnek.
>>> Tovább a Healthpass weboldalára
Előadás-bemutató webináriumok
Ezen az oldalon összegyűjtjük az előadókkal készült Healthpass webináriumok felvételeit, hogy az általános ismertetőkön túl még részletesebb képet nyújthassunk a konferenciáról.
Augusztus 3. – A konferenciáról bővebben
Vendégek:
Dr. Ládi Szabolcs – Integratív Medicina társalapító, Arizona University Center for Integrative Medicine ösztöndíjasa
Faragó István – Stressz-M tulajdonos
Újvári Enikő – Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány kuratóriumi tag, alelnök
Házigazda: Árvai Péter
Augusztus 9. – Mit tapasztaltunk és mit tehettünk a korlátozások idején
A legnagyobb élelmiszeripari vállalat a Nestlé Hungária Kft. ügyvezetőjével Noszek Péterrel beszélgetünk arról, hogyan élte meg karantén időszakot magánemberként és cégvezetőként. Mit tehetett a járványidőszakban magánemberként és cégként? Milyen tapasztalatokat szerzett és hogyan látja mindezt most?
Ha már élelmiszer stressz és megküzdés a téma, akkor online webináriumi előadás második felében azt vizsgáljuk meg, hogy az élelmiszerek feldolgozásával hogyan birkózik meg az emberi szervezet:
- Hogyan hat a stressz a emésztésre?
- Mit jelent az agybél-gát fogalom? Miért ez az egyik a legfontosabb kutatási területe az orvosoknak?
- Mi az, ami miatt mindenkit érint ez a téma?
Dr. Guseo András beszélget Dr. Ládi Szabolccsal a témáról.
Augusztus 11 – Innovatív eü szolgáltatások és megoldások
Dr. Remete Gergő Pwc Közszolgálati tanácsadás Egészségügy
Dr. Karai Gábor orvos-közgazdász a Teladoc ügyvezetője
Balázs Iván egészségbiztosítási szakértő
– A Covid hogyan hatott a közegészségügyre?
– Hogyan hatott a magánegészségügyre?
– Mindezek milyen hatással vannak a vállalatokra illetve a magánszemélyekre?
– Milyen innovatív megoldásokkal lehet a hátrányos hatásokat kompenzálni?
Augusztus 13 – Hogyan lehet Well Office a Home Office?
– munkavédelmi,
– jogi. szabályozási,
– napi gyakorlati oldalról
Mire figyeljen a munkavállaló?
Hogyan lehet ez, optimális üzleti és foglalkoztatási megoldás?
Augusztus 16 – Immunrendszerünk alfája és omegája, a mikrobiom
Vendégek:
Dr. Ládi Szabolcs Integratív Medicina társalapító, Arizona University Center for Integrative Medicine ösztöndíjasa
Dr. Babulka Péter Gyógynövény- és népi orvoslás kutató, szakíró
Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

Elfogadsz egy kihívást?
A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?
Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!
2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!