fbpx

Kúrák: amiket tudnunk kell róluk

Mire jók ezek a kúrák?

A rövid válasz erre az, hogy a kúrák megteremtik a szervezet regenerációjának és optimális működésének feltételeit. A szervezet pontosan tudja, hogyan regenerálja saját magát és hogyan nyerje vissza az egyensúlyát, ha ennek megvannak a feltételei.

Ha képesek vagyunk napi rendszerességgel egészségesen táplálkozni, a pihenés és a munka aránya is megfelelő, rendszeres testmozgás is része az életünknek és nincsenek káros szenvedélyeink, akkor nem vagy csak ritkán lehet szükség valamilyen kúra elvégzésére.

 

Az egészség problémái nem a tünetek megjelenésekor kezdődnek

A szervezet kompenzációs és adaptációs képessége óriási. Sokszor éveken keresztül képes ellensúlyozni a nem megfelelő életvitel hatásait, mielőtt az első tünetek megjelennek. De ez nem azt jelenti, hogy ezek az évek nem hagynak nyomot a szervezetben.

Egy betegség tüneteinek a megjelenése általában annak a jele, hogy a szervezet kompenzációs mechanizmusai kimerültek.

Az első magasabb vércukor érték, az első szívtáji szorítás vagy egy kis behatásra bekövetkező csonttörés egy kompenzációs folyamatnak a végét jelentik és nem csak egy másik dolognak a kezdetét, amelyet valamilyen betegség névvel lát el az orvostudomány. Azok az élettani folyamatok, amelyek a krónikus betegségekhez vezetnek, nem az első tünetek megjelenésekor kezdődnek, hanem általában évekkel, évtizedekkel korábban.

A célunk az, hogy időben megállítsuk és visszafordítsuk ezeket az élettani folyamatokat és megelőzzük a súlyos probléma kialakulását.

 

Ha a szervezet már kibillent az egyensúlyából és ennek látható és érezhető jelei vannak (pld. fáradékonyság, elhízás, gyakori fertőzések, emésztőrendszeri panaszok, alvászavar, bőrproblémák) de még nincsenek diagnosztizált betegségek, akkor az egyensúly helyreállítását, a szövetek, szervek regenerációját a célzott kúrák meggyorsítják.

 

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

ZOONO - A fertőtlenítés új technológiája

 

További bejegyzések

együtt
Előadóink írták

Egyedül nem megy

A sors determinált, vagy mi teremtjük? Az is lehet, hogy számtalan determinált lehetőség közül van szabad választás, vagy épp mi teremtjük ezeket a lehetőségeket, ok-okozat

Tovább »

További előadások

Illés Adorján – Az Út…

Az út… ELENGEDÉS – ELKÖTELEZŐDÉS Illés Adorján 4 év alatt 39 országon át 46000 km-t tekerve megkerülte a Földet kerékpárral.Expedíciója során felettébb sok mindent látott

Tovább »

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!