fbpx

Az orvos-beteg kapcsolat tönkrement…

Interjú – Dr. Kiss András háziorvossal

Debreceni Orvosi Egyetem Integratív Medicina oktatási programjának második napján kérdeztük több évtizedes tapasztalatairól.

A Doktor Úr ma 86 éves, friss elmével, szeretettel, alázattal vesz részt hallgatóként az egyetemi oktatáson. Nekünk megtiszteltetés, hogy szán a drága idejéből ránk. Ezúton is köszönjük jelenlétét, bátorító szavait.

Személyes: 

Az elhivatottsága, az alázata, az élet szeretete és tisztelete fantasztikus példa számomra. Mindenkinek kívánom, hogy legalább egyszer az életében találkozzon egy ilyen rendkívüli emberrel. 

“Rendelek az utcán, a piacon, mindenütt!” – Dr. Kiss András

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

 

 

További bejegyzések

Táplálkozás

Az élelmiszerreklámok trükkjei

Az olyan élelmiszerreklámok szlogenjei, amelyek azt ígérik, hogy az adott élelmiszer – noha saját cukortartalma alacsony – cukor hozzáadása nélkül is édesebb, alapjában véve becsapják

Tovább »
Egészséges receptek

Manduella receptek

Ahogy a Viva Naturától már megszokták, minden általuk gyártott, vagy jelen esetben, forgalmazott termékek ellenőrzött forrásokból származnak, prémium minőségű hatóanyag tartalmú alapanyagok. Miután megismerkedtek a

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!