fbpx

Receptek szárítmányokkal

Mi is ismerjük azokat a reggeleket, amikor kicsit sietősebbre kell venni a tempót, vagy csak jól esik még egy kicsit nyújtózkodni. Összeállítottuk kedvenc smoothie receptjeinket, amik mindig jól jönnek, induljon, vagy folytatódjon bárhogy is a nap, ezek mindig maximálisan támogatnak. Gyors étkek Viva Natura szárítmányokból 1 perc alatt. És természetesen a 10% kedvezmény a termékekre továbbra is él.

C-vitamin turmix

Téli vitaminhiányos napokra ajánljuk ezt az egyszerű koktélt, frissít, feltölt energiával. 1 érett banán, 2 kávéskanál Viva Natura C-vitamin porkeverék, 1 dl ásványvíz. Az összetevőket turmixold össze.

Full Sun turmix

1 ek. Heaven Green por, 1 tasak Mikrobiom 11, 1 adag Full Sun por, 1 ek. Probifiber rost-komplex, Viva Natura C-vitamin porkeverék ízlés szerint, 1/2 banán vagy 1/2 alma, 3-5 dl ásványvíz. Az összetevőket turmixold össze.

Heaven Green turmix

1 ek. Heaven Green por, 1 adag Kollagén Peptid por, 1 adag Full Sun por, 1 ek. Pro15 Élőflórás étrend-kiegészítő, 20 ml BestFlavon, Viva Natura C-vitamin porkeverék, ízlés szerint, idény gyümölcs. Az összetevőket turmixold össze.

First Day

2 banán, 1 alma, 2 ek. Viva Natura 7Green porkeverék, 1 kávéskanál Viva Natura C-vitamin porkeverék, 1 liter tisztított víz vagy ásványvíz. Az összetevőket turmixold össze.

Full Sun Shine turmix

2 banán, 2 mandarin, 2 adagolókanál Full Sun por, 1kk Viva Natura C-vitamin porkeverék, 1 liter tisztított víz vagy ásványvíz. Az összetevőket turmixold össze.

Karotin és klorofill bomba reggeli indítónak

2 db sárgarépa, 1 ek. Viva Natura Zabfű por, ínyenceknek pici reszelt gyömbér, 300 ml tisztított víz Az összetevőket turmixold össze. Hőség esetén mehet bele egy kis jég a turmixolás előtt.

Diabarát koktél

5 és 1/2 teáskanál Kaporlevél por, 3 teáskanál Brokkoli por, 1 teáskanál Búzafű por, friss reszelt gyömbér vagy 1 csapott teáskanál gyömbér por, 1 csapott teáskanál őrölt fahéj, 1 liter tiszta víz. Az összetevőket turmixold össze.

További bejegyzések

Táplálkozás

Energia csökkentett italok és ételek

Számtalan helyen bizonyították már, hogy az energia csökkentett italok és ételek nem hogy nem csökkentik a kalóriafelvételt, hanem inkább fokozzák. Legutóbb az Index referált amerikai

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!