Barion Pixel Biztonsággal együtt át a viharon! — Integratív-Medicina

Biztonsággal együtt át a viharon!

Tudom, akkor figyelsz fel valamire, ha oda van írva, hogy vagyonok helyett most fillérekért a tied. Mert ilyenkor egy olyan érzet kerít hatalmába, hogy nyersz valamit.

Haszonszerzésre vagyunk szocializálva

Most meg valami olyanról beszélünk ami a tied. A tested egészsége, a lelked derűje. azért küzdünk, azt szeretnénk hogy megmaradjon. A világ megtesz mindent azért, hogy elvegye tőled. Hogy félj. Hogy legyengült legyél, mert akkor irányítható vagy.

Nem tehetek semmit azért, hogy a vírus teremtette körülmények rád ne legyenek hatással. Sok kihívás előtt állunk mindannyian, melyekkel magunknak kell megküzdenünk.
De amit tehetünk az az, hogy felvértezve magunkat megfelelő tudással állunk a világban, és tudjuk biztatni támogatni egymást a nehéz helyzetekben. Egymástól, egymásnak segítséget kérni, adni. Emberi közösséget alkotni. Méltónak lenni egymás bizalmára, hitére, idejére, figyelmére.

Szeretném bebizonyítani neked, hogy jó helyen vagy!

Az Univerzum, Isten, a gondviselés, a sors, a karma vagy bárminek is nevezzük de vezet minket egy úton, amit nem mindig értünk.

 • 2018.- ben a Debreceni Orvosi Egyetemen elindítottuk az Integratív Medicina oktatási programot végzős diákoknak.
 • 2019 – az egyetemi oktatási programot végig rögzítettük 34 órányi anyag készült, nem tudtuk miért, csak tudtuk, hogy fontos. 2020 ban mikor a virus miatt bezártak az egyetemek nekünk volt videós oktatóanyagunk a diákoknak, és be tudták fejezni a képzést.
 • 2019 őszén elindítottuk az Integratív Medicina online oktatási programot laikusok számára.
 • 2019. Dec 1 – Shigeru Uemura konferenciáját támogattuk mert tudtuk, éreztük hogy jön az egészségügyi, gazdasági válság.
 • 2020. Januárjában jeleztük hallgatóinknak, hogy jön a krízis készüljenek fel. ekkor még 2886 igazolt beteg volt és 81 halott.
 • 2020 februárban megtartottuk a második workshopunkat, ahol az érkező járványra készítettük fel a hallgatókat.
 • 2020 márciusban ingyenessé tettük az oktatási programunk nagy részét, hogy segíthessünk mindenkinek aki elfogadja a felé nyújtott segítő kezet.
 • 2020 április van. 2.356.475 igazolt beteg és 162 ezer halott. Nem riogatni szeretnélek, mondjuk azt hogy még csak ennyi.

 

Itt tartunk

Mindegy miért, összeesküvés elmélet, vagy sem. Mesterséges a vírus vagy a természet állított stop táblát. A tény az hogy korlátozott körülmények között élünk. Nyakunkon a recesszió és a gazdasági válság. Fokozódik a feszültség és a félelem, rettegés vagy épp fásult közöny az emberek arcán. Együtt meg tudjuk ettől óvni egymást.

Aki egyedül marad eltörik. Azt szeretném kérni, érted, és azokért akiket a sors rád bízott, akik körülötted, veled élnek. Csatlakozz az Integratív Medicina VIP hallgatói közösségéhez.
Szeretnénk, tudást, és megoldásokat adni, hogy világítótorony, bástya lehess azok számára akik hozzád jönnek majd segítségért.

Hiszem, hogy együtt biztonsággal áthaladunk ezen a viharon, felkészülten és tudatosan.

 • Megfelelő információkkal, tudással.
 • Megfelelő megoldásokkal.
 • Erős közösségben, együtt.

Nem tudom, számodra mi lesz az a segítség, amire szükséged lesz!

 • Webináriumok, ahol orvosokainktól kérhetsz tanácsot?
 • Speciális kurzusok átfogó ismeretei egy egy speciális témában?
 • Termékek, melyek valóban hatékonyan támogatják az egészséged?
 • A BodyWakes tanácsadóinak támogatása akik személyesen segítenek az egészséged helyreállításában?
 • Néhány bátorító szó a közösség tagjaitól?
 • Inspiráló sikertörténetek, hogy lásd meg lehet küzdeni minden nehézséggel?
 • A lehetőség, hogy segíthess másoknak?

Folytathatnám a sort. Mindenesetre egy fontos tényt szeretnék eléd tárni.

Az életünk szellemi – lelki – testi minősége képes gyógyítani, regenerálni a világot

 

 

Személyes:
Mindezt miért? Mi az ami motivál?

A válasz egyszerű: Ha tükörbe nézek szeretném azt mondani magamnak minden nap, hogy ma is megtettem mindent amit tudtam. Veled, együtt minden sokkal könnyebb, közösen sokkal több amit elérhetünk. Erre az útra hívlak téged is.

Barátsággal, szeretettel
Árvai Péter

 

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

Asztrológia konferencia 05.29

 

 

További bejegyzések

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!