fbpx

Dr. Varga Imre, Dr. Ládi Szabolcs – Fontos hatóanyagok

Dr. Varga Imre és Dr. Ládi Szabolcs egy igen fontos témáról beszélgetnek. “Az egészség pénzbe kerül.” Mit jelent ez pontosan? Nem a drága magánrendeléseket kell alatta értenünk! Ha a táplálkozást nézzük, honnan tudjuk, hogy például valóban minőségi táplálékkiegészítőt sikerült-e beszereznünk? A jövőnk a tányérunkon van!

Dr. Varga Imre – A holisztikus betegellátás szempontjai

A holisztikus betegellátás elméleti szempontjai a beteg és az orvos szemszögéből. A beteg tájékozottsága meghatározó a gyógyításában! Varga Imre előadása a kapcsolatalapú orvoslás lényegéről, az újtípusú kommunikációról és betegoktatásról, az epigenetikus orvoslásról és még megannyi fontos témáról.

Dr. Varga Imre – Kétségből az egészség felé

Az orvosok szemléletváltása mellett a páciensek látásmódjának megváltozása legalább olyan fontos feltétele a modern kori betegségek megelőzésének és meggyógyításának. Az orvos-beteg kapcsolatban a hierarchikus viszony helyett egy partneri együttműködésre van szükség, mely sokkal mélyrehatóbb kommunikációt igényel, és a beteg teljes életútjának és jelenlegi élethelyzetének megismerését igényli. Csak így lehet a tünetek visszaszorítása helyett egy személyre … Olvass tovább

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!