fbpx

Növényi olaj terápia – laza fogaink megerősítésére

Az egészségre teljesen ártalmatlan gyógymód az olajterápia. Az ajurvédikus gyógyászat ősi módszere. Kevesen ismerik, pedig csodákra képes!

Mi is az olajterápia?

Lényege az olaj szürcsöléséből, zubogtatásából és szívásából áll. Gyógyítható vele a gyakori fejfájás, bronchitis, fogfájás, trombózis, ekcéma, gyomordaganat, gyomorbetegségek, szív- és vesebántalmak, női betegségek (menstruációs görcsök), májbántalmak, idegbetegségek, krónikus álmatlanság.

Hogyan végezzük a kúrát?

A kúrát célszerű reggel, üres gyomorral kezdeni. Naponta két-három alkalommal végezzük, mindig étkezés előtt.

Elfogadsz egy kihívást?

A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?

Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!

2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!

Maximum egy evőkanálnyi, minimum egy kávéskanálnyi hidegen sajtolt növényi olajat vegyünk a szánkba. (Az ajurvéda napraforgó-olajat ajánl, de ennek tisztasága ma már kétséges.) Csukott szájjal öblögessük a szájüregeket, szívjuk a fogaink között. Az olaj ily módon kivonja a szervezetedből a káros anyagokat, a baktériumokat, kórokozókat és a mérgeket.

Semmi esetre sem szabad lenyelni! 15-20 perc elteltével köpjük ki. A kiköpött folyadéknak olyan fehérnek kell lennie, mint a tej. Ha még sárgás, azt jelenti, rövid ideig csináltuk. Kiköpés után szájüregünket többször is fertőtlenítsük! Ez a folyadék ugyanis rendkívül mérgező. Alaposan öblítsük ki szánkat és mossunk fogat is, de fogkrém nélkül!

Ha rendszeresén végezzük az öblögetést, laza fogaink megszilárdulnak, a foghús vérzése megszűnik, fogaink kifehérednek.

A kúra megkezdését követő napokban, állapotunk romolhat, de a gyógyulás jele, és semmi esetre se hagyjuk abba!

Hogy meddig csináljuk?

Egyénenként változó az időtartam. Van, akinél már két-három hét múlva, másoknál csak hónapok elteltével következik be a gyógyulás. Akkor hagyjuk abba, amikor teljesen egészségesnek érezzük magunkat, amikor szervezetünk régi erejét, frissességét visszanyerte. Vagyis: amikor reggel nem vagyunk fáradtak, összetörtek, jó az étvágyunk, jól alszunk, és emlékezőtehetségünk zavartalan.

Lajos atya nyomán

prof. dr. Török Szilveszter – Megszentelt egészség

Forrás: nepgyogyaszat.com

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

Elfogadsz egy kihívást?

A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?

Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!

2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!

További bejegyzések

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!