Barion Pixel Biohacking: út a betegségektől — Integratív-Medicina

A betegségtől a biohacking -ig

Hogyan indulhatunk el a fogorvosi székből az életmódváltás irányába?

A fogak állása nem genetikai állapot. Ezt a nézetet felülírta az epigenetika. Ha viszont nem a gének felelősek, akkor miért van egyre több embernek fogazati eltérése? Miért van egyre több embernek légzési eltérése, alvási problémája és egyre több gyermeknek viselkedési problémája? Ezek a problémák összefüggnek. Azaz, ha szeretnénk valós és oki kezelést, akkor komplexen kell kezelnünk ezeket az eseteket. Az előadás bemutatja az összefüggéseket és végigvisz minket azon, mit tehet a fogorvos, a kezelő csapat és mit tehetünk magunk a szép mosoly, egészséges alvás és általában az egészségünk érdekében. Hoppá, ez már biohacking?

 

Biohacking hazai szaktekintélyekkel

Dr. Hermann Gábor elismert hazai- és nemzetközi előadó a fogszabályozás és a funkcionális csapatkezelések témájában. Több mint 25 éves pályafutása során olyan technikákat alkalmazott elsőként az országban, mint az Invisalign láthatatlan fogszabályozás, vagy foghúzás nélküli kezelésekre alkalmas Damon technika. A láthatatlan fogszabályozás területén saját technológiát és 3D laboratóriumot fejlesztett, illetve létrehozta az igen népszerű Smileazy rendszert. Újradefiniálta a funkcionális fogszabályozást és annak szerepét a funkcionális medicinában. Az utóbbi években több nemzetközi szervezet és study club tagjaként a fogak állása és a légzés, nyelés és alvás összefüggéseit kutatja.

Asztrológia konferencia 05.29

 

További bejegyzések

Gyógynövények, hatóanyagok

13 gyulladáscsökkentő gyógynövény

A gyulladás az immunrendszer láncreakción alapuló válasza egy fertőzésre vagy irritációra. Ez segíti a sérült szöveteket a természetes felépülésben. Feladata a károsító hatás megszüntetése és

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!