fbpx

Kiteljesedett Intimitás – Kriston Andrea webinárium

Kriston Andrea: “Az intimitást nem verjük nagy dobra”

Kriston Andrea szerint illedelmesen hallgatunk olyan cikinek érzett témákról, amik “ott lent” zűrt okozhatnak. Ki veri nagydobra, hogy nem fesztelen a szex, ha nem jön össze a baba, vagy megint begyulladt az a terület, esetleg semmi vágy a szexre…

Folytathatnám a sort, mert számtalan olyan nehézséget cipelhetünk türelmesen várakozva, ami megviseli a lelkünket. Sajnos vannak dolgok, amik a tétlenségtől csak rosszabbak lesznek. De mi vár akkor, ha a jó szerszámot választjuk a jó csavarhoz? Ott az öröm vár! 

A szex nem mindig  intimitás, élvezet. Az intimitás és az élvezet pedig még mindig nem lehet a cél. Akkor hova juthatunk?

Lógunk, járunk, összetartozunk?

Az emberek nagy része vergődik, keresve az igazit. Önigazolásokat gyártva, hogy szörnyűek a mai nők, a pasik meg felelőtlenek, jobb nem szülni gyereket a szenvedésre. Keressük azt, aki bennünket csodásnak lát, különlegesnek, megismételhetetlennek, pótolhatatlannak. 

De ha nem jön, akkor ott maradunk értéktelennek érezve magunkat, vagy ne akarjunk annyit? És ha nem működik? Más is kibírja, nem? Hogy csinálják, akik sikeresek? Ha későbbi bölcsességünkkel élhetnénk fiatal éveinket, akkor annyira másképp indulna, és másképp is folytatódna. 

Teljesen máshova juthatnánk.

Az állatvilágban természetes a verseny

Ölre mennek a szarvasbikák a nőstényért. Nincs esély gyengének maradni, mert nem lesz nőstény. A hímek azt se tudják, hogy dürrgögjenek, vakkanjanak, pörögjenek, csafkodjanak…

Ölelési vágyuk van, mert hajtja őket az ösztön. Hogy lehet jó irányba szabadon engedni az ösztöneinket? Ellentmondásnak tűnik, de a tudatosság szabadon engedett ösztönösséget enged. 

Nem csoda, hogy a személyes átalakulás hiányában elmarad a vitális kapcsolat, abból pedig örömtelen szex, gyermektelen kapcsolat, betegségek, rossz mentális állapotok születnek. 

Szakorvosi rendelőket töltenek meg az emberek a fájdalmas kapcsolatból születő tünetekkel. A kezelések mellett gyakorta elmarad, amit a kliens tehet magáért. Mikrodöntéseinket meghatározó iránytűnk van a háttérben. Ez fogja meghatározni, hogy a szakrendelő felé tartunk, vagy egy felszabadult, örömmel teli élet felé.

Webináriumunk vendége Kriston Andrea, aki egy saját rendszert dolgozott ki a különböző, intimitásunkhoz kapcsolódó gátjaink, problémáink feltárására és megoldására.

A webináriumot itt tudod visszanézni:

A webinárium folytatásán elhangzott fontos kiegészítések elérhetőek VIP előfizetőink számára!

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

Elfogadsz egy kihívást?

A LÉLEK ÚTJÁN A TESTBEN A LÉLEKBEN ÉS A SZELLEMBEN – Képes vagy egy hetet a saját tudatosságod fejlődére szánni?

Tegyél egy próbát, ha IGEN a válasz!

2023 Március 10-13 között szeretettel várunk!

 

További bejegyzések

Egészség

Mi a zoonózis és hogyan lehet megelőzni?

Zoonózisnak azokat a betegségeket, illetve fertőzéseket nevezik, amelyek állatról emberre, illetve emberről állatra átvihetők. A kórokozók lehetnek vírusok, baktériumok, gombák vagy protozoonok (állati jellegű egysejtűek).

Tovább »
Gyermekeink egészsége

A gyermekek fizikai állapot változása

Számos mérés kimutatta és bizonyítja, hogy manapság a gyermekek fizikai állapota egyre gyengébb. A következőkben arra keressük a választ, hogy milyen tényezők befolyásolják a gyermekek

Tovább »

További előadások

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!