fbpx

Kiteljesedett Intimitás – Kriston Andrea webinárium

Kriston Andrea: “Az intimitást nem verjük nagy dobra”

Kriston Andrea szerint illedelmesen hallgatunk olyan cikinek érzett témákról, amik “ott lent” zűrt okozhatnak. Ki veri nagydobra, hogy nem fesztelen a szex, ha nem jön össze a baba, vagy megint begyulladt az a terület, esetleg semmi vágy a szexre…

Folytathatnám a sort, mert számtalan olyan nehézséget cipelhetünk türelmesen várakozva, ami megviseli a lelkünket. Sajnos vannak dolgok, amik a tétlenségtől csak rosszabbak lesznek. De mi vár akkor, ha a jó szerszámot választjuk a jó csavarhoz? Ott az öröm vár! 

A szex nem mindig  intimitás, élvezet. Az intimitás és az élvezet pedig még mindig nem lehet a cél. Akkor hova juthatunk?

Lógunk, járunk, összetartozunk?

Az emberek nagy része vergődik, keresve az igazit. Önigazolásokat gyártva, hogy szörnyűek a mai nők, a pasik meg felelőtlenek, jobb nem szülni gyereket a szenvedésre. Keressük azt, aki bennünket csodásnak lát, különlegesnek, megismételhetetlennek, pótolhatatlannak. 

De ha nem jön, akkor ott maradunk értéktelennek érezve magunkat, vagy ne akarjunk annyit? És ha nem működik? Más is kibírja, nem? Hogy csinálják, akik sikeresek? Ha későbbi bölcsességünkkel élhetnénk fiatal éveinket, akkor annyira másképp indulna, és másképp is folytatódna. 

Teljesen máshova juthatnánk.

Az állatvilágban természetes a verseny

Ölre mennek a szarvasbikák a nőstényért. Nincs esély gyengének maradni, mert nem lesz nőstény. A hímek azt se tudják, hogy dürrgögjenek, vakkanjanak, pörögjenek, csafkodjanak…

Ölelési vágyuk van, mert hajtja őket az ösztön. Hogy lehet jó irányba szabadon engedni az ösztöneinket? Ellentmondásnak tűnik, de a tudatosság szabadon engedett ösztönösséget enged. 

Nem csoda, hogy a személyes átalakulás hiányában elmarad a vitális kapcsolat, abból pedig örömtelen szex, gyermektelen kapcsolat, betegségek, rossz mentális állapotok születnek. 

Szakorvosi rendelőket töltenek meg az emberek a fájdalmas kapcsolatból születő tünetekkel. A kezelések mellett gyakorta elmarad, amit a kliens tehet magáért. Mikrodöntéseinket meghatározó iránytűnk van a háttérben. Ez fogja meghatározni, hogy a szakrendelő felé tartunk, vagy egy felszabadult, örömmel teli élet felé.

Webináriumunk vendége Kriston Andrea, aki egy saját rendszert dolgozott ki a különböző, intimitásunkhoz kapcsolódó gátjaink, problémáink feltárására és megoldására.

A webináriumot itt tudod visszanézni:

A webinárium folytatásán elhangzott fontos kiegészítések elérhetőek VIP előfizetőink számára!

Több ezer hallgatónk döntött már, úgy hogy elfogadja a segítséget, a tudást. Több, mint 2000 értékelés érkezett a kurzusokra. Csatlakozz az Integratív Medicina Egészségklubhoz!

ZOONO - A fertőtlenítés új technológiája

 

További bejegyzések

Megoldások

Az érintés gyógyító ereje

A bőr érintése fizikai szükséglet, serkenti az idegrendszert, jótékony a fejlődésre. Az érintés gyönyörű és gyógyító hatású. Az érintésnek hihetetlen nagy, csodát tévő energiája van.

Tovább »

További előadások

Dr. Darnói Tibor-Test – Lélek – Szellem

“Ismereteimnek köszönhetően megadatott, hogy ugyanazt a problémát több oldalról közelítve értelmezhessem. Egybefonódva ötvöződik a klasszikus orvoslás a komplementer medicinával, a fizikai test kezelése a lelki-szellemi

Tovább »

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!