
Ne savazd magad! Lúgosítás, a kór-talanság útja
Lúgosítás. A téma megosztó, és emiatt gondoltuk, hogy ideje ebben is rendet tenni. Pro-kontra hallhatunk mindenfélét. Ma este átbeszéljük a leggyakoribb tévhiteket. Mert attól, hogy
Táplálkozás
Lúgosítás. A téma megosztó, és emiatt gondoltuk, hogy ideje ebben is rendet tenni. Pro-kontra hallhatunk mindenfélét. Ma este átbeszéljük a leggyakoribb tévhiteket. Mert attól, hogy
Ha szeretnéd tudni, hogy: Hogyan készítsd fel a bélflórád az őszi vírusos megbetegedések ellen? Mi az az 5 tévhit a táplálkozásról, amivel ha tisztában vagy,
Különleges zöldség – gyümölcs koncentrátumok az egészséges immunrendszer felépítéséhez.
Az álmok megvalósulnak… Szinte az első pillanattól kezdve a WN Tv és Jakab István volt a példaképeink egyike. Egy olyan különleges és tiszta mintát mutatott
Az emésztőrendszer a tápcsatornánk része, amely biztosítja, hogy a külvilágból orálisan, azaz a szánkon bejutó tápanyagok, alkotóelemeire bontódjanak, hogy azok hasznos tartalma felszívódjon és így
Szántai Zsolt előadása az április 3-ai bemutató konferenciáról.
Vendégünk klubtagunk, Kovács Hetti Egészségmentor, aki a házi fermentálás titkaiba vezet be minket! Elsősorban gyakorlati tapasztalatok, tanácsok, praktikák azok amiket megoszt, hogy az egészségtudatos táplálkozás
– Klimax – a félreértett folyamat A menopauza előbb-utóbb minden nőnél elérkezik, de csak kevesen beszélünk róla. Tünetei szerteágazóak, testileg és lelkileg is megviselik a
Ez az előadás egy különleges esettanulmány, ahol végigkísérhetjük egy rosszul választott diéta kálváriáját. A meggondolatlan döntéstől, a súlyos következményeken át, a szakszerű támogatással való küzdelmes
Hallottál már a Kombucha jótékony hatásairól? Bell Barbara (Természetgyógyász, Fitoterapeuta, Safe Laser szakértő, Diplomás Diagnosztikai Képalkotó) segítségével járjuk körbe a Viva Natura termékeit.
Pintér Lajos előadásán keresztül megismerünk egy forradalmi módszert a mikrobiom elemzésére.
Amit a táplálékaink csak nyomokban tartalmaznak
Zsidek László ízvadász előadásából kiderül, hogyan lehet valami egyszerre finom, és egészséges is!
Az évtizedek alatt újabb és újabb eljárások keletkeznek a konyhában, amit a tudományos kutatások kiegészítenek.
Hogyan készül egy alapanyag? Hogyan válasszunk olyan alapanyagokat, melyekből megfelelő eljárással egészséges ételeket tudunk készíteni?