fbpx

Jakab István – A Kombuchával kezdődött minden

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook
Az álmok megvalósulnak…
Szinte az első pillanattól kezdve a WN Tv és Jakab István volt a példaképeink egyike.
Egy olyan különleges és tiszta mintát mutatott számunkra István a tudásmegosztásról, a hitelességről, az emberek szeretete és támogatása iránti elköteleződésről, hogy az irányt nem volt nehéz követni. Hálás vagyok minden riportért, beszélgetését és előadásért amit elérhetővé tett az évek során számunkra.
Kis kitérő:
Ha esetleg még azon ritka emberek közé tartozol, akik nem iratkoztak fel a WN TV youtube csatornájára, itt most tedd meg: https://www.youtube.com/c/vivanaturatelevizio/
Nagy szívességet teszel magadnak és a környezetednek ezzel.
Hiszen tudjuk, mindenki a rendelkezésére álló információk alapján igyekszik a megfelelő döntéseket hozni. Felelős vagy azért, hogy a mainstream média által sulykolt információkat a füledbe duruzsoló ismerősök, vagy tudatos döntés alapján – hiteles forrásból fogadsz be információt. Szóval kövesd, figyeld, hallgasd, és főképp értsd meg!
Szóval, ott tartottam, hogy Jakab István azon kevesek egyike, aki szimplán azzal amit tett és ahogyan tette, nagy hatással volt arra, hogy az Integratív Medicina Egészség Klub eljuthasson ma odáig, hogy ma a legdinamikusabban fejlődő egészségtudatos közösség kis hazánkban. Több, mint 70 orvos, szakember tudása, több mint 140 órányi előadását ajándékozzuk oda mindazoknak, akik elfogadták tőlünk a segítséget, ráadásul ezek a számok hétről hétre bővülnek.
Most, bő másfél évvel az indulás után elértünk oda, hogy úgy éreztem felnőttünk hozzá, hogy Jakab Istvánt meghívhassuk. Május 14-én eljön hozzánk és mesél egy olyan témáról, ami számomra mind között az egyik legizgalmasabb.
“A Kombuchával kezdődött minden” című előadása azért nagyon inspiráló számomra, mert az egészségtudatos életem egyik első állomása “Ubul” volt. Így hívják a kombucha gombám, aki már hosszú évek óta velem lakik. Egy befőttes üvegben jön velem, bármerre is költözöm, vagy épp sodor az élet. Igen, van némi párhuzam, ami még izgalmasabbá teszi ezt az előadást aminek a főszereplője valójában a kombucha gomba lesz.

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!