fbpx

A reflux és emésztési zavarok

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

Egyes becslések szerint a magyar lakosság legalább 30-40%-a szenved emésztési panaszok miatt. A tünetei sokfélék lehetnek -a puffadástól kezdve a gyomorégésig-, mint ahogy a kiváltó okok is: a rohanó életvitel, helytelen táplálkozás, a stressz és a kevés mozgás.

Sokan elbagatelizálják a problémát, ezért nem fordulnak orvoshoz sem akut, sem pedig krónikus panaszok esetén, mert megpróbálják inkább valamilyen bevált házi saját praktikával (puffadáscsökkentőkkel, hashajtóval, savlekötőkkel esetleg gyógytermékekkel) elviselhetőbbé tenni.
Emiatt azonban akár krónikussá, szövődményessé is válhat. Ez pedig hatással van a mindennapi működésünkre, fáradékonyabbá válhatunk, szélsőséges esetben pedig akár munkaképtelenné is.

A reflux is– amelynek kellemetlen tüneteitől szintén sokan szenvednek – okozhat zavart az emésztésben. Kellemetlen tünetei pedig megkeseríthetik napjainkat.
Veled előfordult már, hogy étkezés után égett a gyomrod, kellemetlen nyomást éreztél a nyelőcsövedben, esetleg a szádban rossz ízt, vagy a gyomrod tájékán puffadást? Akkor nézd meg a következő webináriumot, hogy betekintést kapj a fent vázolt problémába és megoldási lehetőségeibe!
A címe: A reflux és az emésztési zavarok
időpontja: január 13. péntek, 19.00.
Szakértőnk Bóday Ádám táplálkozási szakértő lesz.

Miért tarts velünk?
– mert megtudhatod, hogy mitől alakulhat ki emésztési zavar
– képet kapsz arról, hogy milyen tünetekkel jár
– ötletekkel segítünk abban, hogy elkerüld a problémát
– tájékozottabb leszel a reflux betegség témában
– és megtudhatod, hogyan tudod megelőzni a bajt, vagy ha már kialakult, mit tegyél, hogy jobban legyél

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!