fbpx

Szembenézés lemélyebb félelmeinkkel

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

Létünk végességéről mintha nem akarnánk tudomást venni, de ha szembesülünk is az elkerülhetetlenségével, tabuként kezeljük. Mintha attól félnénk, hogy ha csak szót ejtünk róla, behívjuk az életünkbe. Pedig földi létezésünk elindulása már eleve magában foglalja azt a tényt, hogy egyszer a végéhez ér.

Mindannyian félünk az elmúlástól, még akkor is, ha felfogjuk az elkerülhetetlenségét. Hiszen időről-időre szembesülünk vele szeretteink, kedvelt ismerőseink elvesztése által. Ez sokakban mély félelmet, szorongást vált ki, és vannak, akik azzal védekeznek a nyomasztó érzés ellen, hogy elnyomják, elfojtják magukban. Ettől az érzés azonban nem múlik el bennük, csak leválik a kiváltó októl és beárnyékolja napjaikat. Akár mély szorongást is előidézhet.
Furcsa ambivalencia, de fokozott értelmet ad az életünknek: hogy töltsük meg tartalommal, éljük meg a maga teljességében, és értékeljük annak minden pillanatát.

A webináriumon arról beszélgetünk, hogy miként tudjuk félelmeinket legyőzni, és magunkévá tenni azt a gondolatot, hogy az életet, mint lehetőséget szemléljük és ne a végességén aggódjunk.

A webinárium témája: Szembenézés legmélyebb félelmeinkkel
Szakértőink: dr. Tusor Erzsébet holisztikus orvos és Gilányi Attila mentálhigiénés szakember, coach

A webinárium a következő kérdéseket járja körül:
– miért olyan félelmetes az elmúlás gondolata?
– minden félelmünk mögött ez áll?
– miben gátolnak bennünket félelmeink?
– hogyan nézzünk szembe velük, mihez kezdjünk velük?

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!