fbpx

Szántai Zsolt, Dr. Rusvai Beáta – A stresszről holisztikus szemlélettel

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook
Él köztünk egy láthatatlan gyilkos..
Itt van velünk nap, mint nap, az életünk része.
Menekülünk előle, el akarjuk hallgattatni, le akarjuk győzni, de legalábbis tompítani.
Mégis sokszor azt érezzük, hogy túlnő rajtunk, nagyobb és erősebb nálunk… hogy felemészt minket.
Ennek egyik oka az állandó rohanás, kapkodás, a folytonos túlvállalás, megfelelési kényszer és a túl sok inger, impulzus, ami ér bennünket
Ugye sejted már, hogy a stresszről van szó.
?Jelenlegi életünk pedig mindennek mondható, csak épp stresszmentesnek nem, hiszen olyan időket élünk, ahol a változás üteme oly mértékben felgyorsult, hogy az ember teljesen elvesztette a biztonságérzetét.
Emellett olyan új kihívásokkal kell szembesülnie, melyekkel még soha nem találkozott, és teljesen kiszámíthatatlanok.
Emiatt nagyon sokan azt érezhetik, hogy beköszöntött életükbe az állandó félelem, tehetetlenség, kiszolgáltatottság, amit káosznak élnek meg.
A káoszból kivezető utat próbáljuk keresni, de azt tapasztalhatjuk, hogy a megszokott, régi megoldási mintáink nem hozzák az eredményt.
Ezért tehetetlenül sodródunk tovább, aminek következtében egyre jobban megromlik egészségi állapotunk, kapcsolati minőségeink, hanyatlik karrierünk és aggódunk az anyagi lét bizonytalansága miatt, azaz egyre nagyobb stresszt élünk meg.
?Vajon van kiút ebből?
Vajon meg tudjuk állítani a stresszt, mint néma gyilkost, mielőtt végleg elvenné életünket?
☝?Ezen a napon ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és igyekszünk közösen találni olyan holisztikus szemléletű megoldási javaslatokat, aminek következtében képessé válunk a minket érő ingerekre másképpen reagálni, aminek eredménye az lehet, hogy egy magasabb tudat minőséget tapasztalhatunk meg, aminek áldása megjelenik a fizikai testünk egészségében is.

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!