fbpx

Richard Rudd – Génkulcsok könyvbemutató

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

A mindenség 64 archetípusa

A Génkulcsok rendszere egy mai kornak szóló tanítás, amely értelmet ad a körülöttünk zajló rohamos változásoknak, és válaszokat kínál életünk és kapcsolataink hétköznapi kihívásaira. Ez egy spirituális út, amely a 64 Génkulcson való szemlélődés által elvezet oda, hogy ráébredjünk életünk értelmére, és valódi énünk természetére. A Génkulcsok szintézisét Richard Rudd dolgozta ki a Human Design alapjaira építve. A Génkulcsok 64 egyetemes archetípust tartalmaznak, amelyek utat nyitnak legteljesebb potenciálunk felfedezéséhez és aktiválásához.

A DNS-ünkben rejlő kódok megnyitása útján megismerhetjük és megélhetjük különleges adottságainkat – géniuszunkat. Életünkben ezáltal hihetetlen változások indulnak el: megértjük a létünket átszövő mintákat, szívünk megnyílik, felismerjük határtalan természetünket és képessé válunk arra, hogy teremtőerőnket a világ szolgálatába állítsuk. A Génkulcsok szintézise azon a felismerésen alapul, hogy DNS-ünk nincs olyan mereven előre programozva, ahogyan azt korábban hittük. Génjeink egy érzékeny nyitott rendszert alkotnak, és reagálnak érzelmeinkre és gondolatainkra: ezáltal tudatosságunk frekvenciája és az élethez való hozzáállásunk teremti valóságunkat.

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!