Barion Pixel Illés Adorján - Az Út... — Integratív-Medicina

Illés Adorján – Az Út…

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

?Az út… ELENGEDÉS – ELKÖTELEZŐDÉS

Illés Adorján 4 év alatt 39 országon át 46000 km-t tekerve megkerülte a Földet kerékpárral.
Expedíciója során felettébb sok mindent látott és tapasztalt. Kerekezett hófödte hegyeken, dzsungeleken át, tengerpartokon. Pokoli hőségben (56 C) és fagypont alatt is.

☝️Naponta 1500 Forintból gazdálkodott 1473 napon keresztül. Az éjszakákat vagy a magával cipelt sátrában töltötte (amit imádott), vagy bekopogtatott helyi emberekhez szállást kérni, illetve aludt kolostorokban, templomokban, rendőrőrsökön, tűzoltóságon, mindenhol, ahol biztonságban tudta nyugovóra hajtani fejét.

☝️A komfortzónán kívüli élet vált a komfortzónájának. Reggelente nem tudta, hol fog aludni este.

☝️Folyamatosan változott körülötte a táj, az emberek, az éghajlat, a nyelv, a kultúra, minden. Teljesen magára volt utalva.

?Azaz mégsem, mert végig azzal az érzéssel utazott, mintha fentről egy láthatatlan szeretetteljes erő vigyázta volna lépteit, és pátyolgatta volna útját.

⭐A rendszeres megpróbáltatások, a félelmekkel való szembenézések által Adorjánban egy erős láthatatlan kapocs jött létre legbelső bölcs, rátermett önmagával és az önmagán túlnyúló végtelenséggel is….

Előadás tartalom

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!