Barion Pixel Fordítsd vissza az idő kerekét, avagy hogyan maradj fiatalos — Integratív-Medicina

Fordítsd vissza az idő kerekét, avagy hogyan maradj fiatalos

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

A legtöbb ember vágyik arra, hogy minél tovább fiatal, fiatalos maradjon, hiszen a fiatalsághoz kapcsoljuk az egészséget, fittséget is. E köré komoly iparág épült, ami már számtalan lehetőséget kínál a fitt külső elérésére.

Ez azonban nem minden. Hiszen egyrészt az életmód is meghatározza azt, hogy ki milyen ütemben öregszik, valamint a gondolkodás, a fiatalos attitűd is meghatározó szerepet játszik ebben a folyamatban.

Az már tudományosan elfogadott tény, hogy minden embernek van egy kronológiai és egy biológiai életkora. Az előbbi a születésünktől eltelt évek számát mutatja, az utóbbi pedig azt, hogy testünk állapota alapján hány évesek vagyunk. Ezt epigenetikai órákkal szokás mérni, amelyek a DNS szintjén mutatják a biológiai korunkat.
Az anti-aging kifejezés öregedésgátlást jelent, amit nem lehet konkrét korhoz kötni, hiszen ez egy folyamatot takar, amivel leginkább akkor kezdünk el foglalkozni, amikor szemmel látható jelei lesznek az arcunkon, bőrünkön, testtarttásunkon. Az anti-aging kifejezés sokaknál a külső megjelenéshez kötődik, ezért a „longevity” kifejezés talán helytállóbban írja le az öregedés lassítását vagy visszafordítását.

Nem kell beletörődni abba, hogy egyre ráncosabbak, lassabbak, fáradékonyabbak, vagy betegesebbek vagyunk. Ez ellen lehet tenni.
Az anti-aging életforma kialakításának legfőbb tényezője a prevenció. Érett gondolkodással felismerhetjük annak jelentőségét, hogy folyamatosan munkát kell tenni önmagunk egészségének, fittségének fenntartásába azért, hogy a degenerációs folyamatokat lelassítsuk, akár visszafordítsuk és ne csupán külsőleg, de belsőleg is fiatalosak maradjunk.

A befektetett idő és energia mindig megtérül, a szervezetünk, testünk, lelkünk meghálálja, ha gondot fordítunk rá. Emellett az energikusság érzésével és fitt kinézettel magabiztosabbak, lelkileg kiegyensúlyozottabbak is leszünk.

Ha pedig az öregedés már meghagyta a nyomát testünkön, akkor is van arra lehetőség, hogy megtaláljuk a megfelelő eljárást módszereket, amelyekkel külsőleg és belsőleg is fiatalabbak lehetünk. tesszük. Eddig a szakemberek azt hitték, hogy vissza ugyan nem forgathatjuk az idő kerekét, de a tudománynak köszönhetően lelassíthatjuk azt. Ez a nézet is megdőlt az elmúlt években. Ténylegesen vissza lehet forgatni az idő kerekét. Biológiailag több évet lehet fiatalodni, mint amennyit kronológiailag öregszünk.

Ezt az izgalmas témát járjuk körül a következő webináriumon dr. Ládi Szabolcs Holisztikus orvossal február 20-án 19.00 órakor. A webinárium címe: Fordítsd vissza az idő kerekét, avagy hogyan maradj fiatalos?

Amiről a webináriumon beszélgetni fogunk:
– mit jelent az anti-aging és a longevity a XXI. században?
– miért/mitől öregszünk?
– milyen módszerekkel tudjuk visszaforgatni a biológiai öregedés kerekét és hogyan tudjuk mérni ezt?
– anti-aging kívül és belül? Az életmód és a gondolkodás szerepe
– a bioregulációs peptidek öregedésgátló összetevők) szerepe
– a bőr anti-aging megfiatalításának lehetőségei lágylézer készülékkel
– mit tehetünk még önmagunkért, hogy minél tovább fiatalosak maradjunk?

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!