Barion Pixel Felelős vagy az egészségedért! — Integratív-Medicina

Felelős vagy az egészségedért!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

Ma Magyarországon az Európai Unió átlagához képest közel kétszer annyian halnak meg 65 éves koruk előtt, olyan egészségügyi okok miatt, amelyek prevencióval és szűréssel kivédhetőek lennének, vagy időben felismerve gyógyíthatók.
Az egészségedért felelős vagy, és tehetsz azért, hogy minél tovább fenntartsd. Tehát ha egészséges szeretnél maradni, akkor az életmódoddal tudsz gyökeres változást elérni.
A betegségek megelőzhetők, vagy ha mégis kialakultak, a korai szakaszban még lehet rajtuk segíteni. Persze nem tüneteket elnyomó gyógyszerekkel, hanem a Te aktív közreműködéseddel!

Azonban az emberek nagy része inkább a patikába szalad, hogy a tüneteket elnyomja, mintsem azt kutatná, miként tehet önmagáért. Pedig az sokkal egyszerűbb, problémamentesebb és olcsóbb is lenne. Mert ugyan munkával jár, de hosszútávon kétségkívül eredményesebb.

Ahhoz, hogy idős korodra is fitt és egészséges maradj, és gondtalanul játszhass majd az unokáiddal, fontos önmagadért tenni. Mozogni, egészségesen táplálkozni, tudatosan élni, és nem csupán néha-néha, amikor eszedbe jut, hanem rendszeresen.

Inkább, mintsem orvostól orvosig szaladgálj, vagy mellékhatásokat okozó gyógyszereket szedj. A pirulák többsége ugyanis a tünetek eltüntetését, és nem a betegség kezelését, végleges megszüntetését célozza. Nem mellesleg nagyon sok pénzbe kerülnek.
Ha viszont már kialakult a betegség, akkor is van számodra olyan megoldás, ami nem a drasztikus műtéttel jár rögtön, vagy nem pirulák tömkelegével, hanem olyan otthon jól használható hatásos eszközökkel, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a tünetek enyhítéséhez, vagy a gyógyuláshoz.
Ha erről a témáról szeretnél megtudni többet, akkor tarts velünk a soron következő webináriumon, amelynek a címe: Felelős vagy az egészségedért
Az orvosszakértő dr. Zátrok Zsolt Orvos, orvostechnológiai tanácsadó lesz.
Amiről a webináriumon beszélgetni fogunk:

– Mi a legnagyobb veszélyforrás abban, ahogyan ma élünk? Mit teszünk magunkkal? Hova vezet ez?
– Az életmód szerepe
– Ha már beütött a baj, akkor mivel segíthetünk magunknak? Mit jelent az otthoni orvostechnika? Mire való?
– Miért válasszuk az otthon használható készülékeket, és hogyan lehet ezekhez hozzájutni?

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!