fbpx

Dr. Nagy Mihály – Tudomány és hit határán

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

„A tanár, miközben a természet törvényeit tanítja, alkalmat fog találni rá, hogy elmondja, a természeti törvények nincsenek hitével ellentmondásban. A természettudományokban ugyanis a természeti folyamatokat irányító törvényeket vizsgáljuk. A Bibliában pedig a kezdet és a vég kérdéseire keresünk és kapunk hit által elfogadható választ. A természettudomány ezen kérdésekben nem illetékes. A természettudomány és a hit tehát a teljes valóság más-más területével foglalkozik, ezért nem állhatnak szemben egymással. A világ két része, a látható és megismerhető, illetve a láthatatlan, de hit által befogadható világok mindegyike valóság, együtt alkotják a teljességet.”

Dr. Nagy Mihály kurzusából az egészség egy új nézőpontját ismerhetjük meg, illetve világossá válhat számunkra, hogy lelki beállítottságunk és világnézetünk hogyan szolgálhatják teljes szellemi-lelki-testi egészségünk megtartását, helyreállítását.

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!