fbpx

A funkcionális laborelemzésről holisztikus szemlélettel

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

Gyakori jelenség, hogy minden elvégzett laboratóriumi mérés a „normális” tartományba esik, az illető viszont továbbra is igen rosszul érzi magát. Ezért van nagy jelentősége, ha funkcionális szempontból tekintünk a laboratóriumi tartományokra! Ez a következőket jelenti:

ℹ️A hagyományos normál értékeket felosztjuk további három kategóriára. Középen a valódi, normál tartomány található, amit funkcionális optimumnak nevezünk. Ebben a tartományban a szervezet valódi egyensúlyban van, a sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek optimálisan tudnak működni. Minden, ami ezen kívül esik, még akkor is, ha az a hagyományosan értelmezett laboratóriumi normál tartományon belül is van, az funkcionális eltérést mutat az adott területen. Ha a funkcionálisan magas vagy alacsony tartományban vannak bizonyos labor paraméterek, akkor az arra világít rá, hogy bizonyos területek működése nincs egyensúlyi állapotban a szervezetedben.

Hogy miképp lehet ezeket megállapítani? Mire érdemes figyelned?
Mikor gyanakodj, hogy márpedig jobb még mélyebbre ásni Nálad az összefüggésekben?🤷‍♀️☝️

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!