Barion Pixel A férfiszív útja — Integratív-Medicina

A férfiszív útja

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Nem vagy még Egészség Klubtag? Szeretnéd megnézni az előadást? Fizess elő több mint 180 előadásra az egészségedért, havonta csak egy ebéd áráért!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy ezt az előadást fogod végignézni!

Facebook

A férfiakat gyakran illeti kritika, hogy elveszett az erejük, és nem jól élik meg szerepeiket. A társadalom elvárásai olyan terhet raknak rájuk, aminek megfelelni ma nagyon nehéz. A férfi leginkább agyból él, mert valódi kapcsolódása elveszett önmagával. Nem meri vállalni érzéseit, mert számára nem biztonságos terep, és fél a sebezhetőségtől. Emiatt viszont sok problémával néz szembe.
A férfi számára az apai minta meghatározó abban, hogy miként tud kapcsolódni saját magához, és hogyan tudja áramoltatni férfi energiáit. Meghatározza továbbá azt is, hogy teremtő ereje működik-e. Eredményességét, erejét az egzisztenciális biztonság megteremtésében véli megmutatni, és ha ebben nincs sikerélménye, talajvesztettnek érzi magát. Ez az önértékelését is meghatározza. A férfiak nagy része előtt nincs is pozitív minta, ennek hiánya haragot szül, fájdalmat, vagy agressziót okozhat, és ez megakadályozza, hogy saját erejét megtapasztalja.
A generációs traumák meghagyták nyomaikat a férfiak lelkében, a második világháború hatalmas érzelmi terhei, és annak feldolgozatlansága miatt elcsúszott a dinamika. Ezt pedig generációról generációra örökítik tovább, apák fiaikra.
A korai halálozás, szívbetegségek, magas vérnyomás, stressz, alkoholizmus – mind arról szólnak, hogy segítségre szorulnak.
De vajon hol veszett el a férfierő, és hogyan szerezhető vissza? Milyen okok bújnak meg a férfi betegségek mögött? Hogyan, mitől lesz rend a férfi lelkében? Hogyan ébreszthető fel a férfi teremtőerő?

Előadás tartalom

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!