Barion Pixel Longevity - azaz prevenció mesterfokon — Integratív-Medicina

Hogyan állítsd helyre és őrizd meg az egészséged az életed hátra lévő részére?

LONGEVITY - azaz prevenció mesterfokon

Ez a webkonferencia azoknak szól...

...akik nem elégszenek meg azzal, hogy elkerüljék a betegségeket, hanem akiknek az a célja, hogy egy motivált, célok által vezérelt élethez kapjanak professzionális támogatást. ​

Az életvitel minden területéről foglaljuk össze azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel maximalizálhatjuk a bennünk rejlő szellemi és biológiai potenciált. Ahogy már korábban megmutattuk: soha nem késő változtatni és teljesen más pályára állítani az életünket és saját kezünkbe venni a sorsunkat.

A konferencia tematikája

1. A helyes táplálkozás

A táplálkozás természetesen az egészségünk egyik tartóoszlopa, de nem ragadunk le az “egészséges és egészségtelen” ételek kliséinél, hanem olyan kérdésekre is rávilágítunk mint az étkezések ritmusa, időzítése, tápanyag kombinációk, napszakoknak megfelelő tápanyagok, bioritmus, ciklikusság és a szakaszos éhezés élettani hatása

2. Táplálékkiegészítők

- Melyek a létfontosságú táplálékkiegészítők, amelyek bevitele és dózisai mindenki számára javasoltak és melyek azok, amelyek tovább fokozhatják az életvitel regenerációs hatásait?
- Milyen trendek vannak jelenleg az anti-aging - longevity témakörében?

3. “Divat” étrendek és azok élettani hatásai.

- Nutrigenetika, avagy miért jó az egyik étrend valakinek, míg egy másik embernek súlyos tüneteket okozhat? Ugye benned is felmerült már, hogy ha a sok divatos és propagált étrend közül ha volna egyetlen, ami mindenkinek előnyös, akkor az már régen kiderült volna….ugyanis nem ez a helyzet. Ugyanúgy különbözünk belül, mint kívül…

LONGEVITY VIP - A saját egészséged érdekében!
Csatlakozz te is a VIP program hallgatóihoz! Vegyél részt az előadásokon, és legyen Tiéd a VIP ajándék jegy a III. Nagy találkozás konferenciára!

4. Mikrobiom

- Mi az a “mikrobiom”?
- Hogyan lehet vizsgálni?

- Mit jelent az új generációs mikrobiom szekvenálás?
- Miért mondja sok elismert kutató, hogy a bél a második agy?
- Miért lehetetlen meggyógyulni annak, akinek nincs rendben a bélflórája?
- Ha már felborult, hogyan lehet helyreállítani? A halál a bélben lakozik (Hippocrates).

5. Jó és rossz stressz?!

- Mi a különbség a jó stressz és a rossz stressz között?
- Hogyan tudjuk úgy fokozni a szervezet stressztűrő képességét, hogy közben nő a teljesítményünk? - Hogyan fordíthatjuk javunkra a stresszt és hogyan szakítsuk meg az egészségkárosító ördögi köröket? - Hogyan hozzuk harmóniába az idegrendszert és a hormonrendszert a stresszreakció segítségével? - A gondolatok ereje és a szociális kapcsolatok biokémiája.

6. Ciklikus folyamataink

A természet ciklikus folyamatai és az ember helye ezekben a folyamatokban. A cirkadián ritmus, mint a legfontosabb eszköz a mentális és fizikai harmónia kialakításához. - Milyen tényezők borítják fel a ritmust és milyen károkat képesek okozni? A fény színének szerepe a cirkadián ritmus szabályozásában. Az alvás felbecsülhetetlen jelentősége. Megfelelő minőségű alvás nélkül senki nem lehet egészséges, kiegyensúlyozott ember. - Milyen tényezők hatnak az alvásra?

7. A légzés

A légzés, mint a leghatékonyabb eszköz a mentális és energetikai állapot azonnali támogatására. A légzés jelentőségének elvesz(t)ett tudása és a benne rejlő potenciál. A légzés és szívverés ritmusának összehangolása egy egyszerű gyakorlat segítségével. Szívfrekvencia-variabilitás, az elhallgatott módszer, amellyel a szív-fej koherencia láthatóvá tehető. Gyorsan elsajátítható gyakorlatok, amelyek azonnali eredményt hoznak. Wim Hof lenyűgöző ellenállóképességének a titka.

Az előadók

Dr. Ládi Szabolcs
Fellow, Arizona Unversity Adrew Weil Center for Integrative Medicine Debreceni Egyetem, ÁOK anyagcsere tanszék Integratív Medicna munkacsoport
Dr. Fekete Bálint András
Orvos, klinikai genetikus, ritka betegség szakértő, innovációs manager - Előadó
Árvai Péter
Igneum Szellemi Műhely és az Integratív-Medicina alapítója - Házigazda
LONGEVITY VIP. - PROGRAM
6.900 Ft
LONGEVITY INGYENES PROGRAM
INGYENES A RÉSZVÉTEL

Itt tudsz csatlakozni a VIP programhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!