fbpx

Mi is a "Lépésről-lépésre" modul?

Ez azért jött létre, hogy egy alapvető tájékozódási irányt biztosítson az Egészség Klub új tagjainak. Ezen videók megtekintése fontos kezdő lépés számodra, amennyiben az egészségtudatosság útján szeretnél haladni.

1.) Prof. Dr. Paul Clayton - Egészségünk létkérdés

Az előadás részletesen feltárja előttünk a modern orvoslás hiányosságait. Megdöbbentő statisztikák korunk betegségeiről, általános egészségi állapotunkról.

2.) Dr. Molnár Mariann - Homeopátia a női életúton

A női témakörünk utolsó előadása, mely elsősorban a hölgyeknek ad bővebb tájékoztatást a változó kor kihívásait támogató megoldásairól, a homeopátia szemszögéből.

3.) Dr. Kulin Sándor - Miért nem hiányozhat az omega-3 a női gondoskodás eszköztárából?

A nők egyik lételeme a gondoskodás. Hogyan lehet ezt professzionális szintekre emelni? Az omega-3 lenne a létfontosságú tápanyagok szent grálja? Aki igazán hatékonyan szeretne gondoskodni önmagáról és a környezetéről, annak nélkülözhetetlen a megfelelő omega-3 zsírsav pótlásról gondoskodni.

4.) Dr. Guseo András - Az újonnan felfedezett szerv: a bélflóra

“Az utolsó évszázad egyik legjelentősebb orvostudományi felfedezése az, hogy az eddig tűzzel-vassal, és antibiotikumok hadával irtott baktériumok nem ellenségek, hanem legnagyobb jótevőink lehetnek, és nem irtani, hanem védeni kell azokat.”

5.) Dr. Ládi Szabolcs - A prevenció szerepe

Dr. Ládi Szabolcs előadása az április 3-ai bemutató konferenciáról, amiből mindenki számára világossá válhat, miért érdemes a megelőzésbe energiát fektetni a későbbi tűzoltás helyett.

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!