fbpx

Fermentálás a gyakorlatban
- online work shop

Tanulj fermentálni Kovács Hetti egészségmentorral

Miért vágj bele a fermentálásba?

A fermentálással tartósított zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék nem számít újdonságnak.
Azt viszont kevesen tudják, hogy milyen sokat tehetnek szervezetünkért.

A fermentált ételek nem tartalmaznak ecetet és semmilyen más adalékanyagot sem. A fermentálás folyamata ráadásul egyszerű lépésekből áll, amit bárki könnyen elsajátíthat, ésaz otthonában elvégezhet.

Fermentálni ráadásul szinte bármit lehetséges.​

Az így elkészített zöldségek, gyümölcsök nem csupán egészségesek, de nagyon finomak is, így a család asztalán remek és ízletes fogások lehetnek köretként, és főételként egyaránt.

A fermentált ételek csodás vitaminforrások.

Nem vesztik el a bennük lévő nyersanyagokat. Ráadásul segítik az emésztést, nem terhelik meg a gyomrot. Emellett pedig elősegítik az ásványi anyagok felszívódását.

Miről szól a work shop?

Jelentkezz a work shopra, hogy elsajátítsd a fermentálás eljárását, és hozzájuthass szuper
receptekhez is!

Szeretnéd Te is kipróbálni?

A work shop időpontja:
2022. november 11. 18.00-20.00

A workshop helyszíne

Online, Zoom programon keresztül

A work shopon az alábbi eszközökre, alapanyagokra lesz szükség:

Ezekkel fogunk dolgozni.

A workshop előadója

Kovács Hetti

Egészégmentor

Természetgyógyász és életmód tanácsadóként tevékenykedem. Ehez szorosan kapcsolódik a helyes étkezés. Számomra fontos, hogy természetes legyen ezért kezdtem ebben az irányban elindulni. Szinte a tanulmányaim elkezdésével indult először a kenyérsütés és hamarosan követte a lakto fermentálás. Hiszem, hogy egészségünk megőrzése és helyreállítása nem megy természetes élelmek nélkül. Ezért igyekszem minél több embernek átadni ezt a tudást és biztatni őket, hogy bátran fogjanak bele.

Itt tudsz jelentkezni:

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!