Barion Pixel 7 hetes Longevity Program — Integratív-Medicina

állítsd helyre és őrizd meg az egészséged az életed hátralévő részére!

LONGEVITY - PREVENCIÓ MESTERFOKON

A LONGEVITY HÉT HETES PROGRAM AZOKNAK SZÓL, AKIK:

... nem elégszenek meg azzal, hogy elkerüljék a betegségeket, hanem akik arra törekszenek, hogy egy motivált, célok által vezérelt élethez kapjanak professzionális támogatást.

Az életvitel minden területéről foglaljuk össze azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel maximalizálhatjuk a bennünk rejlő szellemi és biológiai potenciált. Ahogy már korábban megmutattuk: soha nem késő változtatni és teljesen más pályára állítani az életünket és saját kezünkbe venni a sorsunkat.

A program vezetői

Dr. Ládi Szabolcs
Fellow, Arizona Unversity Adrew Weil Center for Integrative Medicine Debreceni Egyetem, ÁOK anyagcsere tanszék Integratív Medicna munkacsoport
Dr. Fekete Bálint András
Orvos, klinikai genetikus, ritka betegség szakértő, innovációs manager - Előadó

A HÉT HETES PROGRAM TEMATIKÁJA:

1. HÉT: Az alapok lerakása

Táplálkozás. Az ételek hatása a szervezetre. Mely ételek öregítenek és melyek fiatalítanak? Az étkezések ritmusa, összetétele.. Egészséges és káros étel elkészítési technikák. Az alapanyagok minősége.
Bio és konvencionális gazdálkodás. Génmódosított élelmiszerek élettanin hatásai. Alapanyagok otthoni termesztési lehetőségei.

2. HÉT: Táplálékkiegészítők

Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők az egészség megőrzése szempontjából. Vitaminok, ásványi anyagok, zsírsavak. A legfontosabb táplálékkiegészítők a Longevity kutatások alapján. Bioregulációs peptidek.

3.HÉT: Hasznos stressz - káros stressz és Longevity

A vegetatív idegrendszer egyensúlyba kerülésének fontossága, a szervezet regenerációja. Intermittent Fasting, Fasting Mimicking Diet formái, kivitelezése. Hőterápia formái, hő-sokk fehérjék.
Hőterápia a gyakorlatban: Iyashi Dome működése és élettani hatásai, nehézfémek kivezetése.

4. Hét: Bioritmus

Cirkadián ritmusok, mikro és makro ciklusok. A szervezet működésének napi ciklusai. Napszakoknak megfelelő tápanyagok, bizonyos táplálékkiegészítők szedésének optimális időpontjai. Az alvás fontossága, alvási ciklusok, az elalvást és átalvást támogató módszerek, praktikák, táplálékkiegészítők. A fény színe és a cirkadián ritmusok összefüggései.

5. HÉT: A test és a lélek kapcsolata

Az ember központi és vegetatív idegrendszere, a testi tünetek lelki okai. Pszichoszomatika. A tudat és a test energetikai rendszere, az ember energetikai rendszerét harmonizáló, kiegyenlítő gyakorlatok, tradicionális rendszerek.

6. HÉT: Mikrobiom a Longevity szolgálatában

A halál a bélben lakozik (Hippocrates). Az egészség is a bélből indul ki. Az emberi bélflóra rejtelmei, a bélflóra szerepe az egészséges, hosszú élet elérésében. Miért borulhat fel a bélflóra és hogyan kell helyreállítani? A bélflóra vizsgálatának legmodernebb technológiája. Hogyan befolyásolja a táplálkozás és a táplálékkiegészítők a bélflórát? A biológiai életkor és az egészségi állapot mérésének módszerei. Milyen modern, elérhető vizsgálatokkal tudjuk nyomon követni a szervezetünk biológiai korát és egészségi állapotát?

7.HÉT: A testmozgás és légzés szerepe

Különböző mozgásformák, azok hatásai. A légzés, mint egy azonnali eszköz a stressz hatásának neutralizására. Hogyan növelhetjük a stressztűrő képességet speciális légzőgyakorlatokkal. Milyen a helyes légzés? Lélegzés – lélekzés?

Kiemelt bónuszok a programhoz

III. Nagy találkozás konferencia felvételek

Illúzió és valóság konferencia felvételei, 7 előadás, közel 8 órányi felvétel. Ne hagyd ki!

14.900 Ft értékű ajándék

Longevity Webkonferencia felvételek

A Longevity program bevezető konferenciája. Mindenképpen a figyelmedbe ajánljuk, erős alapokat ad a kezdéshez!

12.900 Ft értékű ajándék

Örökös tagság a Longevity csoportban

Nem engedjük el a kezed a végén sem. Hozzájáruló, segítő, zárt Facebook csoportunkban mindig meghagyjuk a helyed, így a későbbiekben is támaszkodhatsz a közösségre.

AJÁNDÉK A PROGRAMHOZ

3 hónap hozzáférés a tartalmakhoz

Előfordul, hogy nincs ideje az embernek tanulni, készülni. 3 hónapig garantáljuk a hozzáférésed a program befejezte követően, így bármikor bepótolhatod a lemaradásod.

AJÁNDÉK A PROGRAMHOZ

Összesen 27.800 Ft értékű ajándék a 7 hetes programhoz

További extrák

Heti összefoglaló e-book

Minden héten kapni fogsz egy összefoglaló e-bookot, amiben minden fontos információt megtalálsz a heti programhoz.

Heti, játékos kihívások

Együtt könnyebb! A Longevity program egyik, nem titkolt célja, hogy egy egyészség tudatos közösséget alakítson ki. Minden héten várunk egy kihívással, amit tudsz majd követni a csoportban, vagy az oldalon!

Témába vágó előadások, videók

Válogatott előadásokat kapsz egy belső oktatási rendszerben, melyeket a heti tematikákhoz egyedileg állítunk össze.

Itt tudsz csatlakozni a 7 hetes programhoz

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!