fbpx

Hogyan óvd a családod egészségét homeopátiával?

A webkonferencia neked szól, ha szeretnél egy nagyon hatékony természetes gyógymódot beépíteni a házipatikád eszköztárába családod egészségének megőrzéséhez, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ez a webkonferencia azoknak szól...

...természetes, hatékony és biztonságos gyógymódra vágysz, amely segítségedre lehet a családod egészségének fenntartásában

….ha tartasz a gyógyszerek mellékhatásaitól


…szeretnél betekintést nyerni a homeopátia világába és megtanulni, hogyan alkalmazhatod a módszert családod gyógyítására

A homeopátia természetes, mellékhatások nélküli szelíd módszer, amely széles körűen alkalmazható az egész család számára. Nem csak a tüneteket kezelésére, hanem az egész szervezetet és annak belső egyensúlyát célozza meg, így hosszú távon is hatékonyan alkalmazható. A homeopátia alkalmazása egyszerű és könnyen megérthető, és lehetővé teszi, hogy a betegek aktív részesei legyenek a saját gyógyulási folyamatuknak.

A konferencia tematikája

1. Fedezd fel a homeopátia világát

Az ősi módszer, amely máig hatékonyan alkalmazható a gyógyításban! Ismerd meg a homeopátia történetét, és fedezd fel, hogyan lehet ez az évezredes módszer a mai modern világban is segítségedre.

2. A homeopátia alapelvei és alkalmazása a gyakorlatban.

Mi az a potenciálás? ...és hogy lesz egy kiindulási anyagból homeopátiás gyógyszer? Fedezd fel az alapelveket, amelyekre a homeopátia épül, és tudj meg mindent a gyakorlati alkalmazásokról! Hasznos tippek és trükkök várnak, hogy hatékonyan alkalmazhasd a homeopátiát a mindennapokban.

3. Akut és krónikus betegségek homeopátiás megközelítése?

- Tudj meg mindent a homeopátia hatékony alkalmazásáról a betegségek kezelésében! Milyen különbségek vannak az akut és krónikus betegségek homeopátiás megközelítése között? Ismerd meg a kompetencia határokat, és tudd meg, hogy ki kit gyógyíthat!

Homeopátia VIP – gyakorlati ismeretek családod egészsége érdekében! Csatlakozz te is a VIP program hallgatóihoz! Vegyél részt az előadásokon, és legyen Tiéd a VIP ajándék homeopátiás jegyzet! Az előadások visszanézhetők lesznek! Délután már "homeopátiás mélyvízbe" vetjük magunkat!

4. A homeopátiás gyógyszerek tárolása, használata, adagolása

Mi történik, ha nem tartjuk be ezeket a szabályokat? Hogyan használjuk és tároljuk a homeopátiás gyógyszereket - Fedezd fel a legjobb tippeket és trükköket, hogy hatékonyan alkalmazhasd a homeopátiás gyógyszereket a mindennapokban!

5. Homeopátia a gyakorlatban

Különböző sérülések gyógyítása: Horzsolások, zúzódások, vágott/tépett/szúrt/harapott sebek, égések, rándulások/ficamok/csonttörések kezeléséről. A napszúrás kezelése homeopátiával. Ismerd meg a homeopátia hatékony alkalmazását a sérülések és balesetek kezelésében! Hasznos gyakorlati tanácsok várnak, hogy hatékonyan alkalmazhasd a homeopátiát a mindennapokban.

6. Akut vírusbetegségekben (pl. influenza) hatékonyan alkalmazható homeopátiás gyógyszerek, lehetőségek.

Az influenza és más vírusos betegségek kezelése homeopátiás módszerrel? Hogyan ismerjük fel a teljes értékű helyi tüneteket, és hogyan alkalmazzuk a homeopátiás gyógyszereket hatékonyan a vírusos betegségek kezelésében? Fedezd fel az évezredes módszer hatékonyságát a mindennapi életben!

Ha szeretnél elmélyedni a téma gyakorlati részében, ne hagyd ki az egynapos online konferenciánkat! Az orvosunkkal való közös tapasztalatcserével és gyakorlati példákkal gazdagodhatsz, ami a saját és családod egészségedre és az életedre is pozitív hatással lehet!

Az előadó

Dr. Molnár Mariann
orvos, homeopata

Csatlakozz a VIP programhoz,

most 29.000 Ft értékű bónusz előadásokkal!

II. Nagy Találkozás konferenciajegy

Fantasztikus előadások, különleges vendégek, közös meditáció és sok más meglepetés vár! A nap, amikor a dolgok végérvényesen megváltoznak.  A találkozás, ami örökre nyomot hagy benned. A nap, amikor meghallhatod a Csend Hangját a szívedben

Értéke 14500Ft

Longevity konferencia felvételek

Ez a webkonferencia azoknak szól, akik nem elégszenek meg azzal, hogy elkerüljék a betegségeket, hanem akiknek az a célja, hogy egy motivált, célok által vezérelt élethez kapjanak professzionális támogatást. Több mint 6 órányi felvétel!

Értéke 14500 Ft

HOMEOPÁTIA VIP. - PROGRAM
8.900 Ft
INGYENES PROGRAM
INGYENES A RÉSZVÉTEL

Itt tudsz csatlakozni a VIP programhoz!

Most 29.000 Ft értékű bónusz előadásokkal!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Itt tudsz csatlakozni az ingyenes előadásokhoz!

Sikeres feliratkozás!

Köszönjük!